Méretezés és kialakítás a TrendyNappy pelusoknál

Méretezés és kialakítás a TrendyNappy pelusoknál
  Ízlés szerint válaszd a méret szerinti koncepciót vagy az egyméretest, ahogy számotokra testhezállóbb. A méret szerinti sokkal pontosabb formáraigazítást biztosít, így kevesebb lesz az esetleges baleset, ami abból fakad, hogy combnál nincs passzentosra igazítva a pelus. Továbbá a méret szerinti sokkal kisebb csomagot ad a kisebb babák esetében ugyanazzal a töltettel, mint az egyméretes. Ellenben az egyméretes előnye, hogy nem kell a pelenkaszettet időszakosan lecserélni.

  A TrendyNappy pelusok 4 méretben kaphatók:
  - S (3-6KG) tépőzárral, mert a nagyon pici babáknál minden miliméter számít,
  - M (5-10kg) tépőzárral és patenttal. A TrendyNappy patentos pelusok majdnem duplaannyi patentot tartalmaznak derékban, ezért a tépőzáréhoz nagyon hasonló formáraigazításra képesek és a babák nem tudják lerántani magukról, mint a tépőzárast. Ha a babád erős egyéniség, inkább válassz patenttal záródó pelust :)
  - L (9-18kg). Ez egyméretes is egyben, 5-18kg közötti babák számára, tépőzáras és patentos verzióban, és
  - XL (17-26kg) patentokkal, mert a nagyon nagy gyerkőcöknek biztonságosabb a patentos verzió :)

  (A videó után folytatódik a poszt)


  Azért, hogy könnyebb legyen a méretek közötti váltás, illetve szobatisztuláskor a feleslegessé vált pelenkák és betétek értékesítése, létrehoztam a termékek kommentszekciójában egy piacteret erre a célra. Adj meg minél több infót az eladandó termékről, csatolj fotókat is a zsebről és a külső részről, és írd meg azt is, hogy hol élsz (ország, helység), illetve hogyan lehet fizetni és hogyan fog megérkezni a termék a vásárlóhoz.


  Címkék: