Anyapelusok, ahogy a lányom mondaná

Anyapelusok, ahogy a lányom mondaná

  A TrendyNappy női betétek is 4 méretben kaphatók, ugyanúgy, mint a pelusok :) Összeöltözhettek a babáddal és mindketten mosizhattok ugyanazokban a mintákban. A tinilányod is biztosan örülne egy-egy jópofa darabnak :) (a cikk a videó után folytatódik)  A legnagyobb betét terhességi inkontinencia, megrepedt magzatburok és szivárgó magzatvíz esetén, szülés utáni vérzéshez vagy extraerős vérzés esetén jó. Szülés után eladhatod, nem marad rád, és akár az árának a kétharmada is visszakerülhet hozzád. Minden termék alatt a kommentszekcióban el lehet adni a használt, de jó állapotban levő, jól karbantartott, és teljesen tiszta, higiénikus pelusokat, betéteket.

  A második méret a hagyományos menstruációs betét. Reggel és este mindenképp cserélj, és napközben is valamikor, higiéniai és kényelmi okok miatt, akkor is, ha nincs tele. Ha szükséges, cserélj gyakrabban. Ha több, mint 4-5 csere indokolt egy nap, érdemes tenned egy próbát a posztpartum betéttel, mert extrém erős a vérzésed. (a cikk a termékajánló után folytatódik)


  %}


  A csendesedő, csepegősen vérző napokra a hosszabb tisztasági betét való. Nagyon vékony, észrevétlen, könnyű darab. Használhatod normál tisztaságiként is :)

  A legkisebb csak tisztasági. Keskenyebb ülepű fehérneművel is hordható. Az összes többinek jó alátámasztásra van szüksége, mert szélesebbek és hosszabbak. Ha nincs mi megtartsa őket, akkor féloldalasan fognak állni. Ez a szabály az eldobhatósnál is követendő :) (a cikk a termékajánló után folytatódik)


  %}


  Tisztítani hidegbe hajló langyos vízzel, majd mosószappannal átmasszírozni addig míg véres víz távozik, és betenni a mosógépbe. Nem baj, ha nem tudod rögtön levételkor öblíteni, a mosás indítása előtt is megteheted, a TrendyNappy termékek nem foltfogóak, nem kényesek, több napnyi állás után is kijön belőlük minden szennyeződés teljes mértékben. Minden egyéb tárolással, mosással, szárítással kapcsolatos infó a termékleírásban megtalálható. Miután elolvastad, mindent tudni fogsz a női mosiról és kezdheted is :)

  Címkék: