Általános szerződési feltételek

Az általános szerződési feltételek a trendynappy.hu (trendynappy.hu) shop (innentől röviden "shop") minden felhasználójára érvényesek. A trendynappy.hu (trendynappy.hu) weblapját SC URBAN FAIRY SRL üzemelteti, székhelye NR. 259, BIHOR, TAMASEU, regisztrációs száma J5/1448/2016. A weboldal használata által egyetértesz a felhasználási feltételekkel, melyek bármikor megváltozhatnak, kiegészülhetnek új információkkal.


A shop tartalma és szerzői jogi információk

Egyetértesz azzal, hogy nem másolod, nem nyomtatod ki, nem kereskedsz a shopban található információs anyagokkal, videókkal. A shopban található tartalmak kizárólagos tulajdonosa, terjesztője, másolója, sokszorosítója a SC URBAN FAIRY SRL és annak tulajdonosai. Hogyha értékesnek és hasznosnak találod a shopban található anyagokat, oszd meg adott cikk, videó linkjét mailben, blogon, nyomtatásban vagy a virtuális szociális térben.

A shopban található TrendyNappy pelenkák, betétek, menstruációs eszközök kialakítása, szabásmintája a SC URBAN FAIRY SRL és annak tulajdonosainak tulajdona. A termékek szétbontása és reprodukálása, utánzása, célzottan nagyon hasonlóak készítése kereskedelmi vagy magáncéllal, szigorúan tilos.

Egyetértesz azzal, hogy nem akadályozod a shop szolgáltatásait, funkcióinak működését spammal, nem töröd fel a shop biztonsági rendszerét.

Mielőtt leadod a rendelést, megbizonyosodsz afelől, hogy megismerted kellően a terméket és tudomásul vetted annak kialakítását, tulajdonságait, kiknek való, hogyan kell feladni, használni, mosni.

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a shopban található információk pontosak és helytállóak legyenek, ennek ellenére megtörténhet, hogy hiányosak, nem kellően pontosak. A termékfotók is igyekeznek minél reálisabban visszaadni a termékek kinézetét, tulajdonságait, formáját, kialakítását, színét. A színek eszközönként másképp nézhetnek ki.


Felhasználói fiók

A shop egyes funkcióinak, oldalainak eléréséhez szükség van felhasználói fiók létrehozására. Gondoskodj arról, hogy senki ne tudja és ne férhessen hozzá a jelszavadhoz vagy az eszközödhöz miközben be vagy lépve a felhasználói fiókodba. A te felhasználód alatt történő aktivitásért te vagy a felelős. Hogyha gyanítod, hogy hozzáfértek a belépési adataidhoz, jelezd ezt a shopnak.


Felelősségvállalás

A shop és a cég nem vonható felelősségre semmilyen direkt vagy indirekt következményért, kárért, ha a shop elérhetőségét a felhasználók szabadon belinkelik fórumokba, online felületek kommentszekciójába és így más gazdasági szereplők profittól esnek el. A shop nem vonható felelősségre, ha valamilyen oknál fogva a shop nem elérhető (szerverhiba, áramkimaradás, szünetelés, karbantartás), ezért nem tud rendeléseket fogadni és feldolgozni.


Reklamációk és termékvisszaküldés

A shopban található termékek újak és megfelelnek az aktuális szabályozásoknak. Nem tartalmaznak egészségre káros anyagokat, nem okoznak sérüléseket, biztonságosak a babák és a nők számára. A TrendyNappy termékek élettartama nagyban függ a használat utáni tárolástól és a mosási-szárítási rutintól, ezért kérjük a kíméletes minimalista mosási rutin elvének követését.

Abban az esetben, hogyha a termék hibás, kéretik bizonyítani a termék hibásságát fotóval és egy rövidke, pár másodperces videóval. A hiba nagyságának függvényében kárpótlást állapítunk meg, amit vagy kupon formájában vagy visszautalás formájában fizetünk meg.

Abban az esetben, hogyha más termék érkezett, mint ami rendelve volt, a hibásan küldött termék árát visszautaljuk vagy kiállítunk egy kuponkódot ugyanabban az értékben, abban az esetben, ha a futár díja többe kerülne, mint a visszaküldendő termék 50%-a. Ha nem kerül többe a visszaküldés, mint a visszaküldendő termék 50%-a, akkor a hibás terméket vissza kell küldeni a megadott címre. A TrendyNappy állja a visszaküldés díját. Ha a vásárló szeretné, újraküldjük mostmár a kért terméket. Ha nem kéri már a terméket, akkor visszautaljuk az árát.

Ha vásárló meggondolta magát (ha nem tudod, hogyan használd a TrendyNappy termékeket, írj mailt vagy keresd a TrendyNappyt Facebookon privát üzenetben és megkapsz minden segítséget a sikeres mosáshoz, használathoz), a termékek visszaküldhetőek az elküldéstől számítva 14 napon belül. A visszaküldés díját a vásárló fizeti. Kizárólag olyan termékek küldhetők vissza, melyek rendelkeznek az eredeti termékcsomagolással és melyek nem voltak használva, mosva és nem érintkeztek az intim részekkel. Ha fel szeretnéd próbálni a terméket, használj alatta/felette egy másik pelenkát vagy fehérneműt, hogy a termék ne érintkezzen a babád vagy a te intim részeiddel, addig míg nem döntöttél, hogy megtartod-e. Ha még nem ismered a TrendyNappy termékek fazonját és kialakítását, akkor előbb rendelj kisebb mennyiséget. Hogyha a visszaküldött termék használt, mosott, visszaküldésre kerül a feladónak és nem történik meg az értékének megtérítése. A visszatérítendő összeget a megadott vagy fizetéskor használt számlaszámodra fogjuk utalni 7 munkanapon belül.

A visszaküldési űrlap a láblécben található a Felhasználói fiók menü alatt.


A shop elérése

A shop jogában áll lecserélni, átalakítani az arculatot, annak funkcióit a felhasználók előzetes értesítése nélkül. A fontosabb változásokról igyekszünk hírt adni.

Bármi kérdésed van a felhasználási feltételekkel kapcsolatosan, keress minket bizalommal info@trendynappy.hu