Hogyan kaphatok 20% kedvezményt a következő rendelésemre?

Posztolj a TrendyNappy, ahol élmény a mosi Facebookcsoportban a kisbabádról TrendyNappyről vásárolt pelusban, és minden hónapban a 3 legjobb képet egy-egy 20%-os kuponkóddal díjazzuk. 1 mintáról csak egyszer lehet posztolni kuponkódért. Hogyha a képhez szöveg, sztori is van, akkor sokkal több lájk várható. A posztolás célja az legyen, hogy megmutasd a többieknek, hogy milyen szép pelusotok van és milyen jól áll a kisbabádon, de nem tudjuk garantálni, hogy a képed dobogós lesz. Ezért kérlek, ne szomorodj el, ha nem kerülsz be a 3 legtöbb lájkot kapó képtulajdonos közé. Törekedj arra, hogy a fotók minél szebbek, egyedibbek, különlegesebbek, kreatívabbak, viccesebbek legyenek. A posztolt képek legyenek jól megkomponálva, élesek, és a pelenka legyen a figyelem középpontjában. Ha nem tudod milyen fotókat készíthetnél, inspirálódhatsz a Facebook és az Instagram feedünkből.

Következő hónap első napjaiban megnézzük, hogy mely képek kapták a legtöbb lájkot a hónap folyamán, és, ha bent vagy a top 3-ban, akkor generálunk számodra egy 20%-os kuponkódot, amit korlátozások nélkül felhasználhatsz bármikor (nincs lejárati ideje), akár már akciós termékekre is. Ha úgy tetszik, el is ajándékozhatod. Facebookon privátban küldjük el neked a kódot.

Hogyha még vannak kérdéseid, Facebookon felteheted őket. Alig várjuk, hogy összedolgozhassunk azért, hogy minél több anyuka a stílusos pelenkázás mellett dönthessen :)